vrijdag 27 april 2012

27 april 2012 - de eerste kampioen is bekend!

Ja ja, de eerste winnaar van de 'paper airplane trofee' is bekend! De kampioen van 2012 heet Jesper. Het vliegtuig van Jesper wist de hele zaal te overbruggen (meer dan 10 meter dus). Hoewel hij op de hielen werd gezeten door Jennifer, die in eerste instantie dezelfde afstand wist te bereiken, liet Jesper in de afsluitende finale in een 'best-of-3' zien dat hij onbetwist de kampioen van 2012 is.

Enne, wat de meester betreft zijn jullie allemaal kampioenen!

Groeten van meester Fred

maandag 16 april 2012

Vliegtuigje vouwen - voorbeelden ter inspiratie

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van verschillende papieren vliegtuigjes. Van een aantal van deze vliegtuigjes kun je op youtube een instructie vinden hoe je deze moet vouwen. Maar het blijft natuurlijk de ultieme uitdaging om met je eigen ontwikkelde vliegtuig de show te stelen!









Paper airplane trofee

De 'Paper airplane trofee' is de ultieme bekroning op het werk van de echte kampioen 'papieren vliegtuigje vouwen'. De prijs valt ten deel aan de winnaar van de unieke, jaarlijks terugkerende kampioenschappen 'papieren vliegtuigje vouwen' in de klas van meester Fred. Hieronder zie je de originele trofee, uniek in zijn soort en alleen bereikbaar voor de echte 'champion'....